Badmode voor vrouwen: de voordelen van de Esterella tankinis

De tankinis van Marie Jo Swim, PrimaDonna en Anita badome zijn voor veel vrouwen een echte uitkomst. Er zijn zoveel verschillende soorten bikini’s te vinden in onze hedendaagse strandmode. De tankini maakt hier ook een onderdeel van uit. Het is gemakkelijk om overweldigd te raken met alle stijlen die momenteel op de markt zijn. Vroeger waren er voor de vrouwen maar twee soorten opties, een bikini die uit twee stukken bestaat of een badpak. Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende varianten te vinden op deze klassieke ontwerpen, waaronder de tankinis van PrimaDonna.

Wat zijn tankinis?

Vanaf de jaren 90 is de tankini te vinden op de markt. Dit type badpak wordt beschouwd als een mix tussen een badpak en een bikini. Het is bescheidener dan een bikini en bedekt over het algemeen net zoveel huid als de meeste badpakken uit één stuk. Tankinis zijn een geweldige optie voor vrouwen die op zoek zijn naar comfort in een badpak. Bijvoorbeeld, door tankinis te dragen hoef je op het toilet nooit meer je hele badpak uitdoen. Doordat de top en het broekje afzonderlijk van elkaar zijn, heb je ook de mogelijkheid om meer te experimenteren met het combineren van verschillende printjes en designs. Met een tankini krijg je de voordelen van zowel een badpak uit één stuk als een bikini. 

Wat zijn de voordelen?

Er zijn veel verschillende voordelen te benoemen. In dit artikel hebben we daarom een aantal op een rijtje gezet. Allereerst zorgt het ervoor dat je minder bewust bent over jouw buik. De tankini is een geweldige keuze voor vrouwen die het gevoel hebben dat ze wat meer bedekking willen. En door de focus van je buik te verwijderen, kun je andere delen van het lichaam benadrukken die je leuker vindt. De topjes zitten vaak wat losser. Je behoudt dus lekker veel bewegingsvrijheid. Mocht je op zoek zijn naar nog meer bedekking, dan zijn er ook steeds meer varianten te vinden waar het broekje is omgeruild door een rokje. Een laatste voordeel van tankinis van PrimaDonna is dat ze vaak meer ondersteuning bieden dan een normale bikini of klassiek badpak. Er zijn veel verschillende tankinis te vinden en veel van hem hebben brede bandjes en een beugel voor extra ondersteuning. Dit geeft vrouwen met grotere borsten nog steeds genoeg bewegingsvrijheid en ondersteuning.

Modieuze badpak kopen

De tankinis zijn ontworpen om vrouwen comfort te bieden en om te zorgen dat vrouwen zich ook op het strand of aan het zwembad zelfverzekerd voelen. De tankini zorgt ervoor dat iedereen er stralend uit kan zien en zich zelfverzekerd kan voelen. Dankzij Esterella, de online winkel voor badmode, kan jij een tankini kopen met een modern en fris ontwerp. Printjes, leuke kleuren of juist subtiele details, bij deze winkel hebben ze badpakken in allerlei verschillende vormen. Er is altijd wel een geweldig ontwerp te vinden voor jouw lichaamstype en jouw smaak.