Accessoires voor mannen

outfit man

Mannen focussen zich tijdens het shoppen vaak op kleding en aan accessoires wordt in de meeste gevallen niet gedacht. Wat ons betreft is dit echt zonde, want niet alleen vrouwen kunnen hun outfit afmaken met accessoires, maar mannen ook! Daarnaast zijn er heel wat accessoires voor mannen, denk bijvoorbeeld aan: een heren horloge, manchetknopen, sokken, een riem, armbanden, stropdassen, vlinderdassen, pochetten en hoeden. Door middel van al deze accessoires kan je jouw outfit écht af maken en net die speciale touch eraan geven. In dit artikel zoomen wij in op de accessoires: manchetknopen, sokken, heren horloges en de riem.

1.      Manchetknopen

Manchetknopen zijn tegenwoordig een onmisbare accessoire in de garderobe van een man. Dit was vroeger wel anders, toen werden manchetknopen alleen gedragen door de elitaire man. Maar nu dat manchetknopen veel meer te vinden zijn in de garderobe van de man is dit accessoire geworden waarmee de outfit van de man opgeleukt kan worden. Stem je manchetknoop af met een detail van je outfit, bijvoorbeeld met de kleur van je riem, schoenen of je stropdas.

2.      De Riem

Voor veel mannen is een riem een functioneel kledingstuk en wordt er niet gekeken naar hoe het de outfit écht af kan maken. Ook weer zonde, want een riem kan heel goed functioneren als een accessoire. Combineer de kleur van je riem met de kleur van je schoenen bijvoorbeeld. Dit straalt uit dat je echt nagedacht hebt over je outfit en hierdoor springen je riem en je schoenen er meer uit.

3.      Heren horloges

Het heren horloge is een accessoire dat elke outfit af maakt. Heren horloges zijn te verkrijgen in heel veel soorten, kleuren, stijlen en prijzen. Zo kan je duizenden euros neerleggen voor een horloge, maar kan je ook een stijlvol horloges kopen voor een minder hoge prijs, zoals een Seiko horloge. Dus kijk goed wat voor stijl bij je past en bepaal je budget en ga dan opzoek!

4.      Sokken

Om je outfit wat meer pit te geven kan je ervoor kiezen om eens te kiezen voor sokken met een leuke print of opvallende kleuren! Ga een keer niet voor die zwarte of witte basic sok, maar fleur je outfit op met een leuk patroontje in je sok. Het kan een subtiel printje zijn of juist echt iets opvallend, kijk wat je bij jezelf vind passen. Door middel van je sokken kan je toch je persoonlijkheid naar voren brengen.