3 landen waarnaar je thermo ondergoed mee moet nemen

Als het buiten koud is, moet je goede kleding aantrekken. Vaak kleden mensen zich dik aan, soms met meerdere truien over elkaar heen. Wat zij dan vergeten is thermo ondergoed aan te trekken. Met normaal ondergoed gaat de lichaamswarmte een stuk sneller weg. Thermo ondergoed is dus een must als je op vakantie gaat naar een land waar het koud is. Nu we het toch over kou hebben… Dit zijn 3 landen die je echt moet bezoeken:

Zwitserland

Skiën in Zwitserland is een van de coolste dingen die je in je vakantie kan doen. Nu ligt er daar niet altijd genoeg sneeuw voor, maar als het er ligt is het er prachtig. Als jij als een koele kikker gelijk van de zwarte pieste skiet, is de kans aanwezig dat je gaat vallen. Je skipak houdt op een gegeven moment de kou niet meer tegen. Daarom is het hebben van thermo ondergoed belangrijk.

Cultuur

Het mooie van Zwitserland is de natuur. De grote bossen die zich uitstrekken over de heuvels geven een sprookjesachtig gevoel. Als jij een echte cultuursnuiver bent, zou je echt eens naar dit land van de miljoenen moeten gaan. Zie je het al voor je? Genietend van een lekker drankje en een goede schnitzel bij de après-ski, uitrustend van een sportieve dag.

Groenland

Houd je niet zo van een sportieve vakantie, maar ben je toe aan een tijdje rust? Dan is Groenland echt iets van jou. Groenland is wel echt next-level rustig. De kans dat je daar iemand tegen het lijf loopt is zo goed als nul. De kans dat je een uitgestorven sabeltandtijger met thermo ondergoed aan ziet, is waarschijnlijk groter.

Wassen

Neem genoeg thermo ondergoed mee. Er zullen niet heel veel wasmachines tot je beschikking zijn. Koop daarom genoeg thermo ondergoed in voordat je op vakantie gaat. Misschien kan je ergens nog wel een voordelige thermo ondergoed aanbieding vinden. Het thermo ondergoed is overigens goed te wassen. Door goed materiaal blijft de goede stretch in het ondergoed zitten.

Amerika

Ga je in de winter naar Amerika? Dan is het zeker een tip om goede kleding mee te nemen meet onder andere goed thermo ondergoed. Er kunnen zich daar strenge winters voor doen. In Amerika kan je eigenlijk voor alles komen. Je kan genieten van de rustige natuur in de Rocky Mountains, maar ook dagen shoppen in een van de wereldsteden die zich daar bevinden.

Genoeg keuze

Zo zijn er nog wel wat meer landen die je kan bezoeken als je eens een witte vakantie wilt. Als je echt een ijskoude bent kan je op vakantie naar bijvoorbeeld Alaska. Daar is het toegestaan een dubbel set thermo ondergoed te dragen. Het belangrijkste is dat je een vakantie hebt waar je het naar je zin hebt. Zolang je qua thermo ondergoed genoeg bij je hebt, kan het eigenlijk niet meer fout gaan.

Lijstje wat je niet moet vergeten als je naar een koud gebeid op vakantie gaat:

  • Thermo onderbroek
  • Thermo T-shirt
  • Thermo sokken
  • Eventueel een thermobroek